top of page

FOTOGRAFIRANJE TRUDNICA

Fotografiranje trudnica je studijski session na kojem ćemo zabilježiti ljepotu i posebnost vaše trudnoće. Ove fotografije će vas uvijek podsjećati na uzbuđenje i radost iščekivanja vaše bebice. Bilo da vam je to prvo dijete ili već drugo ili treće, svaka trudnoća je drugačija i posebna. 

Najbolje vrijeme za fotografiranje trudnoće je između 29 i 34 tjedna, ali naravno sve ovisi o vama i kako se osjećate. Fotografirala sam trudnice i nekoliko dana prije poroda tako da ne brinite da ste se prekasno sjetile! 

Snimanje se odvija u mom studiju i obično traje oko 1h- 1.5h. Vaš suprug/partner i starija djeca su dobrodošli na snimanje, ovo je važno razdoblje i u njihovim životima.

U studiju imam trudničke haljine te lepršave tkanine koje slobodno možete koristit u toku snimanja. Presvlačenja su neograničena te sve ovisi o vama - koliko imate energije i volje isprobavati i pozirati. 

Osim studijske odjeće koju ćemo koristiti, predlažem da ponesete i nešto od svoje odjeće za malo jednostavnije trudničke fotografije - to mogu biti treperice, uska haljina koja će naglasiti vašu novu figuru, predimenzionirana košulja ili džemper koji ostavljamo raskopčan, ostavljam vama na maštu.
Bilo bi idealno ukoliko imate komplet gaćica i grudnjaka u boji kože, može i s naramenicama. Ukoliko to nije opcija, ponesite crno donje rublje jer manje odskače na fotografijama.

Za više info o tome što ponijeti na vaše trudničko fotografiranje kliknite ovdje.


Više info o cijenama i paketima pronađite OVDJE.

bottom of page