Fotografiranje djece, fotografiranje beba i obiteljsko fotografiranje 

VRSTE SESSIONA

LOKACIJE

Vanjski session možemo održati na lokaciji po vašem izboru, to može biti šuma, park, jezero, livada ili neka gradska lokacija koja vam je bitna i draga. Studijski portreti se fotografiraju u mom studiju u Markuševcu. Studio je opremljen igračkama, knjigama te ukrasima za kosu, kapama i robicom za presvlačenje, sve u želji da dijete postane i ostane zainteresirano i zabavljeno tijekom fotografiranja.

TERMINI FOTOGRAFIRANJA

Session možemo dogovoriti za bilo koji dan, pošaljite mi mail ili nazovite da provjerite dostupnost termina.

KAKO REZERVIRATI TERMIN i NAČINI PLAĆANJA

Jednostavno me nazovite ili pošaljite mail da pronađemo najbolji termin za vas. Jednom kad smo dogovorili vrijeme i mjesto, zamolit ću vas da internet bankarstvom uplatite akontaciju od 200 kn. Nakon fotografiranja će vam poslati račun za paket koji ste odabrali umanjen za iznos akontacije. Ostatak uplate treba biti vidljiv prije nego što vam pošaljem link na vašu pripremljenu privatnu foto galeriju s dovršenim digitalnim fotografijama. 

MOJ STIL FOTOGRAFIRANJA

Prvo ću odvojiti malo vremena da upoznam vas i vašu obitelj, mislim da je bitno da se svi opustimo prije no što krenemo u akciju. Kod vanjskog fotografiranja vrlo rijetko ću vas tražiti da gledate u kameru, već puštam da vi i vaša djeca vodite session tek s ponekom uputom s moje strane. Nikad ne tražim da se smijete za kameru te da budete nešto što niste. Studijsko fotografiranje je malo statičnije, ali i dalje bez previše uputa, fotografiram vas dok razgovaramo i prilagođavam se trenutku.

ŠTO OBUĆI I DONIJETI SA SOBOM

Predlažem da ponesete nekoliko različitih odjevnih kombinacija za za svoje dijete te slobodno ponesite nešto što je djetetu bitno - najdražeg medu, dekicu, kapu, knjigu. Za obiteljske portrete ne trebate svi biti obučeni u jednake džempere ili majice, ali je preporučljivo da su svi u sličnom tonalitetu i bojama, po mogućosti neutralnim. Ukoliko dolazite na session u studiju pogotovo izbjegavajte brendiranu odjeću s natpisima i općenito agresivne boje i uzorke, neutralna odjeća jednostavnih linija je idealna da bi se naglasila osobnost i lice subjekta. 

 

PREGLED I ODABIR FOTOGRAFIJA

Nakon fotografiranja provodim puno vrijemena odabirući najbolje fotografije s vašeg sessiona, zatim ih obrađujem te umjetnički dorađujem. Ovo je vrlo dug proces i zbog toga vam ne pokazujem sve fotografije sa sessiona već samo odabrane, a nadam se da time i vama olakšavam odabir. Unutar četiri tjedna kreirati ću privatnu galeriju koja će biti zaštićena lozinkom. To će biti fotografije niske rezolucije zaštićene copyright znakom među kojima možete odabrati svoje omiljene (6, 12 ili 20 ovisno odabranom paketu). U ovom trenutku možete nadograditi svoj postojeći paket ili kupiti dodatne digitalne fotografije po cijeni od 75kn po fotografiji. Nakon što ste napravili odabir, fotografije pune rezolucije biti će dodane u galeriju i moći ćete ih downloadati i pohraniti na svom kompjutoru. Također ću vam pripremiti fotografije koje su optimizirane za objavljivanje na društvenim mrežama.

 

Ispisane fotografije te zidne slike bi trebale biti spremne za preuzimanje unutar četiri tjedna od dana narudžbe.

 

Vaša online galerija biti će aktivna 60 dana, a potom se briše.

 

UVETI SURADNJE

Angažiranjem mene kao vašeg fotografa suglasni ste sa standardnim uvjetima suradnje IzaObjektiva studija.

Paketi i cijene fotografiranja