top of page

VRSTE SESSIONA

LOKACIJA

Studijski portreti se fotografiraju u mom studiju na adresi Markuševečka Dubrava 28 u Zagrebu. Studio ima parking prekoputa kuće te parkirno mjesto u dvorištu.

TERMINI FOTOGRAFIRANJA

Session možemo dogovoriti za bilo koji dan kroz tjedan ili vikendom, pošaljite mi mail ili nazovite da provjerite dostupnost termina.

KAKO REZERVIRATI TERMIN i NAČINI PLAĆANJA

Jednostavno me nazovite ili pošaljite mail da pronađemo najbolji termin za vas. Nakon fotografiranja će vam poslati račun za paket koji ste odabrali te uplata treba biti vidljiva prije nego što vam pošaljem link na vašu pripremljenu privatnu foto galeriju s dovršenim digitalnim fotografijama. 

MOJ STIL FOTOGRAFIRANJA

Prvo ću odvojiti malo vremena da upoznam vas i vašu obitelj, mislim da je bitno da se svi opustimo prije no što krenemo u akciju. Nikad ne tražim da se smijete za kameru te da budete nešto što niste. Fotografiram vas dok razgovaramo i prilagođavam se trenutku.

ŠTO OBUĆI I DONIJETI SA SOBOM

Obiteljsko fotografiranje - Predlažem da ponesete nekoliko različitih odjevnih kombinacija za sebe i svoje dijete te slobodno ponesite nešto što je djetetu bitno - najdražeg medu, dekicu, kapu, knjigu. Za obiteljske portrete ne trebate svi biti obučeni u jednake džempere ili majice, ali je preporučljivo da su svi u sličnom tonalitetu i bojama, po mogućosti neutralnim. Ukoliko dolazite na session u studiju pogotovo izbjegavajte brendiranu odjeću s natpisima i općenito agresivne boje i uzorke, neutralna odjeća jednostavnih linija je idealna da bi se naglasila osobnost i lice subjekta. 

Kod fotografiranja trudnica kombiniramo vašu odjeću i haljine sa studijski materijalima. 

Ukoliko dolazite na fotografiranje novorođenčeta uključeno je korištenje studijske  robice (ručno pletena odjelca od alpace i pamučnih pletiva u raznim bojama).

Trudničko fotografiranje - Ponesite svoje trudničke haljne koje mogu biti midi ili maxi lepršave haljine ili uske koje prate liniju tijela. Možete ponijeti i omiljene traperice (ne trudničke) gdje ćemo ostaviti zadnjih nekoliko gumbiju otkopčanih te jednostavnu jednobojnu majicu bez rukava ili kratkih rukava. Od rublja je najbolje imati komplet u boji kože ili crne boje. U studiju imam raznobojne tkanine koje koristim da od njih iproviziram tkanine koje savršeno prate liniju vašeg tijela i naglašavaju trudnički trbuščić. Također ove tkanine koristim da postignem taj lepršavi efekt haljine koji možete vidjeti u mojoj galeriji fotografija.

Poslovno fotografiranje - Slobodno ponesite nekoliko odjevnih kombinacija u kojima se osjećate "poslovno" i ugodno. Ovisno o vašem poslovnoj viziji to mogu biti košulje neutralnih boja, sakoi, odijela, haljine. Bolje je da je odjeća bez jakih boja i uzoraka, ali to opet ovisi o vama i i vašoj viziji jer možda baš želite ostaviti dojam kroz odjeću. U svakom slučaju dobro je ponijeti što više odjevnih kombinacija pa ćemo zajednički iskombinirati i isprobati što bi vam najbolje odgovaralo za fotografiranje.

 

PREGLED I ODABIR FOTOGRAFIJA

Nakon fotografiranja provodim puno vrijemena odabirući najbolje fotografije s vašeg sessiona, zatim ih obrađujem te umjetnički dorađujem. Ovo je vrlo dug proces i zbog toga vam ne pokazujem sve fotografije sa sessiona već samo odabrane, a nadam se da time i vama olakšavam odabir. Unutar četiri tjedna kreirati ću privatnu galeriju koja će biti zaštićena lozinkom. To će biti fotografije niske rezolucije zaštićene copyright znakom među kojima možete odabrati svoje omiljene ovisno odabranom paketu. U ovom trenutku možete nadograditi svoj postojeći paket ili kupiti dodatne digitalne fotografije po cijeni od 15€ / 113kn po fotografiji. Nakon što ste napravili odabir, fotografije pune rezolucije biti će dodane u galeriju i moći ćete ih downloadati i pohraniti na svom kompjutoru. Također ću vam pripremiti fotografije koje su optimizirane za objavljivanje na društvenim mrežama.

 

Ispisane fotografije te zidne slike bi trebale biti spremne za preuzimanje unutar četiri tjedna od dana narudžbe.

 

Vaša online galerija biti će aktivna 60 dana, a potom se briše.

 

UVETI SURADNJE

Angažiranjem mene kao vašeg fotografa suglasni ste sa standardnim uvjetima suradnje IzaObjektiva studija.

Paketi i cijene fotografiranja

bottom of page