top of page

Što odjenuti i ponijeti na trudničko fotografiranje

Updated: Jan 23


Jedno od najčešćih pitanja prije trudničkog sessiona je "što sve da ponesem na trudničko fotografiranje"?


Ponesite sve što mislite da će dobro doći, ne moramo sve iskoristiti, ali dobro je da imamo više opcija. Često mi klijentice dolaze s vrećama odjeće, a ponekad se dokotrlja i pokoji kofer s odjećom. Bez brige, to mi je super i onda možemo odabrati zajedno što ćemo iskoristiti. Uvijek mi možete poslati fotke na Whatsapp prije snimanja i pitati što mislim o određenoj kombinaciji.


NEKOLIKO ODJEVNIH KOMBINACIJA KOJE IPAK STALNO PREPORUČAM


* usku haljinu, može biti crne boje, pastelnih boja jednobojna, ali i višebojna (ukoliko nema preintenzivne boje i uzorke)- uska haljina će savršeno pratiti liniju vašeg tijela i pokazati taj vaš savršeni trbuščić.





*lepršavu (cvjetnu) trudničku midi ili maxi haljinu - jer volimo cvijeće i imamo puno umjetnog

cvjeća i ukrasa za kosu u studiju te možemo napraviti jednu veselu cvjetnu fotku.




*traperice i bijelu košulju ili jednobojnu majicu skratkim rukavima ili bez rukava- jer traper super izgleda na fotkama, a i super je opcija ako i partner također nosi traperice za zajedničke fotografije. Najbolje je ponijeti traperice koje ste nosile prije trudnoće pa ćemo zadnjih nekoliko gumbi ostaviti otkopčanima. One izgledaju puno bolje na fotkama nego trudničke hlače koje često imaju taj nezgodni rastezljivi gornji dio. Znate o čemu pričam, onaj koji obično sakrijemo ispod majice :)



Fotografiranje trudnica


STUDIJSKI MATERIJALI I HALJINE ZA POSUDBU?


Jedno od čestih pitanja je također "kakve haljine imate u studiju"?

Iako na fotografijama izgledaju kao haljine, ja zapravo radim s raznobojnim materijalima u koje zamatam trudnice. Materijali mi daju fleksibilnost da prilagodim "haljinu" obliku vašeg tijela, pokažem ili ne pokažem goli trbuh (ovisno o vašoj preferenciji) te me inspiriraju svojom mekoćom da napravim ovakve lepršave fotke.




KAKVO DONJE RUBLJE DA PONESEM?


Bilo bi idealno ukoliko imate komplet gaćica i grudnjaka u boji kože, može i s naramenicama. Ukoliko to nije opcija, preferiram crno donje rublje jer manje odskače na fotografijama.


TREBA LI MI OBUĆA?


Ne treba, bosonoge trudnice su jednostavno čarobne.


A NAKIT?


S obzirom da se na trudničkom sessionu orjentiramo na ljepotu vašeg tijela u svom novom obličju, nakit je nepotreban. Ukoliko baš imate najdraži komad nakita koji želite uvrstiti u svoj photoshoot, naravno da ga možete ponijeti.


Ne zaboravite, vaš trudnički photosession je upravo to - VAŠ. Bitno je da se vi osjećate ugodno na dan snimanja, a sve ostalo ćemo napraviti zajedno. Fotke će vam biti prekrasna uspomena na ovo posebno vrijeme života i ja ću napraviti sve od sebe da se opustite i osjetite koliko ste prekrasni u ovom trenutku. Male nesavršenosti svi imamo i to uvijek sredim u postprodukciji, za to ne brinite. :)



Spremni ste dogovoriti svoj session ili imate još pitanja, kontaktirajte me na iva@izaobjektiva.hr









bottom of page