top of page

Obiteljsko fotografiranje u prirodi

Updated: Feb 28, 2023

Lijepi dani ljeta koji su pred nama su idealno vrijeme za obiteljsko fotografiranje u prirodi. Ova snimanja su opuštenija i manje koordinirana , a naglasak na vašu osobnu interakciju sa djecom. Dječici ovaj oblik snimanja često izvrsno odgovara jer mogu trčati i skakati koliko žele i upravo se to traži od njih, da budu što više u pokretu. Najljepše vrijeme za ovakva snimanja je pred kraj dana, malo prije zalaska sunca.


Obiteljsko fotografiranje u prirodi

Park Maksimir je uvijek odličan izbor za obiteljsko fotografiranje jer osim kombinacije livade i šume ima i dva parkića gdje se djeca mogu poigrati u stanci između snimanja i zaboraviti na onu "tetu s fotoaparatom koja im je stalno za petama".


Obiteljsko fotografiranje u prirodi Maksimir


Kod biranja odjeće za fotografiranje imajte na umu da će biti dosta kretanja pa je potrebno da obujete udobne cipele, ali isto tako i udobnu odjeću u kojoj možete sjediti na travi i neometano se igrati s djecom. Najvažnije je da se osjećate udobno.


Obiteljsko fotografiranje u prirodi

Iako je fotografiranje u prirodi većinom spontano što znači da lovimo vaše trenutke interakcije s djecom i ne poziramo previše, svejedno ćemo napraviti i lijepe obiteljske portrete gdje svi gledate u kameru. Ukoliko bude prilike, napravit ćemo i pojedinačne portrete djece, te fotografije s roditeljima i pojedinačne fotografije s roditeljima. A ako bude prilika dat ćemo malo vremena i roditeljima da ukradu koji zagrljaj i poljubac samo za sebe. Jer često nakon dolaska djece roditelji nemaju samo svojih zajedničkih fotki.Obiteljsko fotografiranje u prirodi

Osnova snimanja u prirodi je igra. Zato je ovaj oblik fotkanja idealan za djecu u pokretu, koja ne mogu dugo biti na mjestu te za obiteljsko fotkanje na koje možete povesti i svog kućnog ljubimca.


Obiteljsko fotografiranje u prirodi

Pripremite se na puno zagrljaja i poljubaca. :)


Obiteljsko fotografiranje u prirodi

Za info o cijenama fotografiranja u prirodi kliknite ovdje.


Obiteljsko fotografiranje u prirodi

Yorumlar


bottom of page