top of page

5 razloga zašto bi svaka buduća mama trebala zakazati trudničko fotografiranje

Updated: Jan 23


Trudnoća je lijepa, ali ne osjećaju sve trudnice da je uvijek tako. Neke od sretnica će uživati u blistavoj koži i gustoj i sjajnoj kosi, ali puno nas je doživjelo i loše strane trudnoće – natečene gležnjeve, novootkrivene tigraste pruge i niz promjena raspoloženja. Zvuči zabavno, zar ne? Budući da se buduće mame često ne osjećaju najbolje, mogu se zapitati da li uopće trebaju napraviti trudničko fotografiranje.

Iako trudnoća može imati svoje ne baš ugodne trenutke, vaše tijelo čini nevjerojatno lijepu stvar.

Od trenutka kada vidite te dvije paralelne crte na testu za trudnoću, počnete zamišljati kako će izgledati taj dan kada ćete u naručju držati svoje novorođenče.

U početku će vam se činiti da vrijeme presporo prolazi i uhvatit ćete se kako govorite stvari poput " Tako sam umorna od trudnoće."

Vjerojatno ste se svojim prijateljima i obitelji žalili na bolna leđa, neprospavane noći i čestu žgaravicu. "Nema šanse da će mi ovo nedostajati", izjavljujete s uvjerenjem dok brišete znoj s lica i otvarate prozore, a vani je minus.

Ali kako vrijeme bude prolazilo i vaša bebica bude sve veća i veća, nedostajat će vam vaš trbuščić i nećete možda čak niti moći zamisliti da ste ga ikad imale!

Istina je da iako je trudnoća teška, postoji nešto u njoj istovremeno i magično . U sebi nosite jedan novi život i vaša beba potpuno visi o vama. Osjećate svako njihovo štucanje i svaki njohov pokret - potpuno ste povezani.

Nakon što vrijeme trudnoće prođe, s nostalgijom ćete se prisjećati svog trbuščića (i mogućnosti da pojedete što god želite bez osjećaja krivnje). Stoga je posebno važno uhvatiti te trenutke jer nećete zauvijek biti trudni, a trudnoća će vam proletjeti brže nego što ste očekivali.BITI ĆETE IZNENAĐENI KAKO SE LIJEPO OSJEĆATE I IZGLEDATE

Vjerojatno ste čuli izraze "Sjajiš!" ili "Trudnoća ti odgovara!" , ali istina je da većina žena doživljava pad samopouzdanja kako im trudnoća napreduje. Vaš sve veći trbuščić može se činiti kao savršen izgovor za izbjegavanje fotografiranja punih devet mjeseci, ali upravo je suprotno!

Vidite, na kraju dana shvatite prekrasnu istinu – u vama raste ljudsko biće – i to je dovoljan razlog za slavlje!

A kada vidite svoje slike nakon snimanja, vjerovatno ćete se iznenaditi koliko lijepo izgledate.Fotografiranje trudnica
Fotografiranje trudnicaTRUDNIČKO FOTOGRAFIRANJE MOŽE OJAČATI VEZU IZMEĐU VAS I VAŠEG SUPRUGA


Trudnoća ponekad može uzrokovati napetost u vezi, zbog promjena raspoloženja i očekivane promjene načina života, a pogotovo financijski pritisak može pojačati taj stres.

Snimanje trudničkih fotografija zajedno s partnerom odličan je način da ojačate svoju vezu i proslavite novi život koji donosite na ovaj svijet. To je posljednja prilika da dokumentirate kako se vaša dinamika mijenja – iz para se pretvarate u obitelj.Fotografiranje trudnica
Fotografiranje trudnica
MOŽETE OTKRITI ONOLIKO PUNO (ILI MALO) KOLIKO ŽELITE


Dok mnoge žene odlučuju proslaviti promjene koje im tijelo prolazi tijekom trudnoće i dokumentirati ih fotografijama na kojim se vide goli trbuščići; druge žene su konzervativnije. Iskusni fotograf za trudnice će surađivati s vama kako bi razumio vaše potrebe i razinu udobnosti.

Pokriven ili otkriven trbuščić? Vi birate.

VAŠE DIJETE ĆE ŽELJETI VIDJETI VAŠE TRUDNIČKE FOTOGRAFIJE


Od dana kada vam bebu daju u naručje, vrijeme počinje letjeti!

Nedostajat će vam mirni dani trudnoće u kojima niste morali paziti na torbu za pelene ili maramice svaki put kad krenete u trgovinu.

Ali kad bebe izrastu u djecu apsolutno će obožavati vidjeti kako je njihova mama bila prekrasna u trudnoći s njima.

Neće primijetiti tih nekoliko kilograma viška i vrećice ispod očiju od neispavanosti. Usredotočit će se na nešto važnije od toga – ljubav u vašim očima i radost koja je zračila iz vas.OVE FOTOGRAFIJE ĆE SE ČUVATI GENERACIJAMA


Zakazivanje trudničkog fotografiranja trebalo bi biti na popisu svake buduće mame.

Ovim fotografijama svom djetetu dajete uvid u svijet koji nikada neće moći vidjeti osobno – vrijeme koje su njihovi roditelji proveli kao par prije nego što su oni došli u obitelj. Imat će dokaz koliko ste bili uzbuđeni što ćete ih upoznati.

A onda će jednom vaše dijete možda pokazivati ​​ove slike i vlastitom djetetu. Vaše unuče koje će vas možda poznavati samo kao sijedu baku koja uvijek rado ponudi zagrljaj i kolačić, imat će priliku vidjeti vas u drugom svjetlu.

To je nevjerojatan dar za vaše dijete i djecu koja dolaze u vašu obitelj nakon njih.

Comments


bottom of page